Plébániánk hírei:

  • Június 15-én 18:00 órától 19:30-ig dicsőítő szentségimádást tartunk a templomban, amelyre mindenkit szeretettel várunk!
  • Június 30-án tartjuk a Mária Segíts! kápolna búcsúját. Ezen a napon csak egy szentmise lesz 10:00 órakor a kápolnánál, eső esetén a templomban. Ezen a napon lesz az ország katolikus templomaiban a Péterfillér-gyűjtés is, amellyel segítjük a Szentatya tevékenységét, az egész világra kiterjedő karitatív misszióját.

  • Szeretettel hívjuk minden Testvérünket idei Egyházközségi Napunkra, szeptember 8-án a 10:00-es mise és az esti mise között! Változatos programokkal várunk minden korosztályt! Lesz közös ebéd, vidám együttlét 3 helyszínen: a templomban és környékén, a plébánián és az önkormányzat mögötti parkolóban. A programok ingyenesek, de egy tálca süteményt szívesen fogadunk! Részletekkel később jelentkeznek a szervezők, a dátumot  addig is írjátok fel! 
  • Június Jézus Szíve hónapja, a hétköznapi szentmisék előtt a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. Kérjük érkezzetek a megszokottnál 10 perccel korábban!
  • A hétköznapi szentmisék reggel 07:00 órakor kezdődnek csütörtök kivételével, amikor 06:00-kor. Vasárnap reggel 07:30-kor, délelőtt 10:00-kor és este 18:00 órakor vannak szentmisék.

Ferenc pápa júniusi imaszándéka: imádkozzunk A HAZÁJUKBÓL MENEKÜLŐKÉRT, azért, hogy a háború vagy éhínség elől menekülő, veszélyekkel és erőszakkal teli utazásra kényszerített migránsok vendégszeretetre és új életlehetőségekre találjanak a befogadó országokban.

Dicsőítő szentségimádás a templomban
Névnapok - tegnap: Barnabás ma: Villő holnap: Antal, Anett holnapután: Vazul

Szentmisék rendje templomunkban:

cím: Pelsőczy Ferenc u.
(Művelődési Házzal szemben)

Vasárnap: 7:30; 10:00; 18 órakor

gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; és 17:30-18 óra között

Hétköznapi szentmise:
H,K, Sze, P, Szo:7:00;
Cs: 6:00

Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig szentségimádást tartunk!